Akademi 101 Başladı!

Boğaziçi ÖTK daha önce diplomatları üniversitemiz ağırlayarak Diplomasi 101 etkinlikleri düzenlemiş, emekli büyükelçileri Dış İşlerinde çalışmak isteyen arkadaşlarımızla buluşturmuştu. Aynı konsept ile "Akademi 101" etkinliğinde FEF Dekanı Prof.Dr. Taylan Akdoğan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası Ilişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yeşim Arat ve Tarih Bölümü'nden Yrd. Doç Dr. Koray Durak'ı üniversitemizde akademik kariyer hedefleyen arkadaşlarımız ile buluşturdu. Yoğun ilgi gören etkinliğimizde önce değerli akademisyenlerimizin tavsiyeleri, master ve doktora başvurularında dikkat edilmesi gereken noktolara değinildi daha sonra ise interaktif bir şekilde katılımcılarımızın sorularına yanıt verildi. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz.