Yazokulu Ücretlerinin Tüm Fakülteler Bazında Eşitlenmesi

Uzun süredir yaz okulu ücretlerinin fakültelere göre farklılık göstermesinin adaletsizlik yarattığı konusunda görüş birliği vardı. Öğrenci toplulukları ve forumlarının da görüşlerini dikkate alarak Yaz Okulu Koordinatörlüğü ile bir toplantı düzenleyen ÖTK, bu konuyu daha sonra  Üniversite Yönetim Kurulu gündemine taşıdı.

Pazartesi, Kasım 16, 2015
Perşembe, Aralık 3, 2015
Başarılı

Yaz okulu ücretleri konusunda yıllardır süregelen fakülteler arası adaletsizliğin önüne geçildi. Söz verdiğimiz gibi UBYO’yu mağdur etmeyerek geçen seneki ücretlere uygulanan enflasyon sonucunda önerilen yeni rakamlarda en uygun fakülte olan Eğitim Fakültesi'ne göre ücretler belirlendi. Uzun süren çalışmalarımız sonucunda aynı derse bölüm farklılıklarından dolayı farklı ücret ödeme devri sona erdi.

Cuma, Kasım 18, 2016

Yaz Okulu Koordinatörlüğü ile ÖTK konunun üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Koordinatörlük tarafından, yaz okulu mali tablosu, öğrenci sayıları, ders ve hoca oranı gibi teknik bilgiler verilirken, ÖTK'nın her türlü soru ve talebi dikkatle dinlendi.