Tüm Otoparklara Kamera&Kayıt Sistemi Getirilmesi

15 Şubat 2016 tarihinde bir öğrencinin arabasının kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar görmesi üzerine , ÖTK'ya şikayetini bildirdi. Güvenlikten Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Aslı Şahin tarafından yapılan durum analizi sonucu, bunun gibi kazaların yaşanması durumunda daha kolay ve hızlı tespit yapılabilmesi için kamera&kayıt sisteminin gerekliliği çözüm önerisi olarak yönetime iletildi.

Salı, Şubat 16, 2016
Perşembe, Haziran 2, 2016
Başarısız
Salı, Şubat 16, 2016

ÖTK Güvenlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Şahin'in Rektör Danışmanı Prof.Dr Fikret Adaman'a ilettiği mailin içeriği aşağıdadır.

"15 Şubat Pazartesi günü Semih Berk Öncel, kendisine ait stickerlı 2015 model beyaz Polo aracını 15:30 civarında kuzey otoparka bırakmış ve aynı gün 22:00 sularında aracını almak için otoparka gittiğinde aracının hasar görmüş olarak bulmuş.  Aracın sağ ön kısmındaki hasardan başka bir aracın çarpması sonucu hasar görmüş olduğu anlaşılıyor (araç ile ilgili resimler ektedir).  Araç sahibi ile yaptığımız görüşmede güvenlik görevlilerinin tutanak tuttukları belirtti. Bunun gibi kazaların yaşanması durumunda daha kolay tespit edilebilmesi için tim otoparklara kamera & kayıt sistemi çözüm önerimizdir. "

Pazartesi, Şubat 22, 2016

Rektör Danışmanı Prof. Dr . Fikret Adaman yapılan önerinin üniversite yönetiminin gündeminde olduğunu ÖTK'ya iletti.

Pazartesi, Mayıs 23, 2016

Güvenlik konusunda okul yönetiminin farklı konulara önceliklendirme vermesi dolayısıyla bu talebin kısa vadede gerçekleşmesi mümkün gözükmemektedir.