Kütüphane 1. ve 2. Katına Su Sebili Konulması

Geç saatlere kadar çalışan öğrencilerin yetersiz sayıdaki otomat ve su sebili nedeniyle soğuk kış aylarında dışarı çıkmak zorunda kaldığı herkes tarafından bilinen bir gerçekti. ÖTK, yoğunluğu ve mağduriyeti azaltmak adına kütüphaneye 2 adet daha su sebili konulması talebinde bulundu.

Pazartesi, Ocak 18, 2016
Çarşamba, Mayıs 11, 2016
Başarılı

Su sebilleri temin edilmiştir.Talebimizi gerçekleştirmede katkı sağlayan Üniversite Yönetimine teşekkür ederiz.

Pazartesi, Ocak 18, 2016

Talebin büyük ihtimal uygulanabilir olduğu, bu konuda kütüphaneyle de görüşülüp çalışmalara başlanacağı belirtildi. 1. kata su otomatın konulmasının 09.02.2016 tarihine yetişebileceği aktarıldı.

Pazartesi, Şubat 22, 2016

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Tekcan ,iki adet su sebili alınması için gerekli işlemlerin yapıldığını ancak firmanın hali hazırda sebil bulundurmamasından dolayı talebin Mayıs ayında gerçekleştirilebileceğini iletti.