Hocaların Ders Syllbuslarını Sisteme Yüklemesi için ÖTK'nın Mail Atması

Ders seçiminde yaparken öğrencilerin rastladığı en büyük problemlerden biri, dersin sylllabus'ını görememesiydi. ÖTK olarak akademisyenlere her sene atılan hatırlatma mailini bu sene biz atmayı talep ettik. Böylece öğrencilerin görüşlerini dikkate alarak ders içerikleri hazırlayan hocalara ulaşıp ileride yaşayabileceğimiz mağduriyetlerin önüne geçilmesi amaçlandı.

Başarılı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Mumcu ile gerçekleştirilen toplantıda, ÖTK'nın sistemden tüm hocalara hitaben syllbuslarını yüklemesini hatırlatan bir mail atması talebi üzerine görüşüldü. Mumcu, Rektörlük Kurulu'na konuyu ileteceğini belirtti ve bölüm ÖTK'larının bölüm başkanlarına konuyu taşımasını önerdi.

Cuma, Ocak 15, 2016

Rektör Yardımcısı Prof. Dr . Ayşe Mumcu ile yapılan toplantıda talebimiz iletildi. Mumcu, Rektörlük Kurulu'na konuyu ileteceğini belirtti ve bölüm ÖTK'larının bölüm başkanlarına konuyu taşımasını önerdi.